antar att jag bara är en idiot, gör om samma fel som jag alltid gjort


Vet inte hur många gånger jag lyssnat på den här låten dom två senaste dagarna. Sååå himla bra!! /m

alla här vill leda men vi följer ändå blint

HallOj. Sorry för en cheesy rubrik, taget från en fin Kentlåt<3. I lördags var jag med Moa, Freja och Iza. Vi chillade mest bara och hade kul som vanligt. När det blev mörkt stack jag, Moa och Iza ner till stranden och planen var att ta årets första dopp men det gick inte riktigt som planerat då det var ISKALLT i vattnet. Kan även bero på att klockan var typ 1/2 på natten men ändå:/ 

 
Igår så var det mors dag, jag och Iza bakade en fin tårta som tyvärr typ föll ihop helt haha. Men innehållet var ändå asgott. Sen kom Isabell också och då stack vi på vigorspex med henne och Freja, spexet var faktiskt riktigt kul fast att jag var himla trött. Efter det så gick jag hem med Filippa och vi satt ute i regnet och pratade i några timmar innan det blev dags att gå hem. En annorlunda men bra söndag. Nu sitter jag här i köket och har trehundra grejer som jag måste plugga till. 
/m

ISTANBUL

Kastar in ett inlägg med bilder från Istanbul!
Så galet fint land och en så himla bra resa med mamma och storebror.


Kisarn<3 världens finaste kille!


Bästa och finaste mamman i hela världen. 

/m

LIVET FÖRÄNDRAS VART JAG ÄN GÅR, OCH DET KOMMER KANSKE INTE ALLTID VA VI TVÅ

Hej fina♥. Nu var det ett tag sen jag skrev och egentligen har inte så jättemycket hänt. Har kanske aldrig haft så mycket skolångest som nu på senaste tiden. Det är galet vad mycket jag har kvar att göra innan sommarlovet. Och något ännu galnare är att sommarlovet är typ om två veckor??????? Gaaah. Slänger in bilder från senaste så jag kan lite diskret börja blogga igen som om jag aldrig hade en paus :-)

/m

We flawless, ladies tell 'em Say I, look so good tonight

Tack Beyonce, du är så jävla mycket girlpower. Och dessutom så satans jävla snygg. Älskar dig. / Freja 

RSS 2.0