STAY WITH ME

☾ perfect madness | via Tumblr Always :(
Vet inte riktigt vad jag ska skriva men nu gör jag det ändå. På sistonde har jag vaknat upp med saknaden av att känna mig levande. Det är så konstigt hur bara en händelse kan ändra sättet man ser på precis allting i fortsättningen. Hur man aldrig riktigt blir densamma efter det. Och hur man sedan försöker hitta tillbaka till något som bleknat bort för längesen. 

Det är konstigt hur man förfinar allting som varit. Hur man på vintern glömmer bort alla irriterande myggor när man ligger frusen i sängen och längtar efter värme. Eller hur man i mitten av Juli längtar efter att kunna gå i kängor och en tjock jacka. Det är konstigt hur enkelt det är att hitta sorg i lyckan. Men hur otroligt svårt det är att finna glädje i det svåra. Hur uppslukad man blir av en negativ tanke.

Love is like war-easy to begin, hard to end | via Tumblr I've been thinking 'bout you Emme.
På sistonde har jag vaknat upp med saknaden av att känna mig levande. Jag vill lämna tryggheten och alla vardagsrutiner. Jag vill lämna allt som gör ont, för att jag på något sätt inbillat mig att sorg är lättare i en annan del av världen. Även om jag vet att det inte är sant.

Jag vill lära mig att gilla något jag avskyr, kanske dyka i ett ljusblått hav, fast att jag är livrädd för djupt vatten. Jag vill hitta någon som får min värld att snurra lite fortare. Någon som sätter färg på gråa dagar och orkar med mig när jag inte gör det.

Jag vill så himla mycket.

Men istället så är jag fast i en stad som påmminer mig om att allting jag vill är så himla långt ifrån. 
xo Unknown Pleasures | via Tumblr School in America. 
dune - 砂山 | via Tumblr www.joshdelacruz.tumblr.com ✌ . 
Eddie Vedder – Long Nights /m

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0