vi kör igen

Nämen okej, nu får den långa bloggpausen vara slut. Får klagomål lite då och då om att jag inte bloggar längre så nu ska jag ta tag i det igen! Så... vad har hänt sedan sist jag bloggade? Jag börjar från nyår. Nytt år nya möjligheter, eller hur? Bestämde mig för att göra detta år till det bästa hitills eftersom mina senaste år inte varit på topp. Min nyårskyss gick såklart till min pojkvän under fyrverkerierna vid hamnen, brevid hade jag mig min bästa vän så bättre nyår än så kan det nog inte bli. Hade sedan en mycket fin natt.
 
Efter det då? Jo då åkte jag, Marija, och några andra fina tjejer till Stockholm för att se Ron Pope: Marija har redan bloggat om detta så behöver nog inte, slänger bara in en bild. Men kul var det!
 
Bara några dagar efteråt drog det iväg till England. Dit åkte jag med halva ettorna på min skola, alltså halva min klass hamnade i Oxford + andra från ettan. Hade det så himla bra där. Vi gick på universitet, gick på stan, skrattade, trängde ihop oss på varandras rum och åt godis, spelade musik, bowlade, shoppade, fikade, såg byggnader från massa kända filmer som ex. Harry Potter. 
 
Året började riktigt bra för mig. Stockholm och England. Sedan dess har ingenting speciellt hänt. Varit på LAN, varit med kompisar, varit på aktivitetsnatt på skolan, varit mycket med Mattias, skrattat för lite, gråtit för mycket. 
 
 Ursäkta röran med alla bilderna i olika storlekar. Men jag orkar inte fixa det just nu. Nu börjar bloggningen igen! 
/ Freja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0