on the other side of love

Läste nyss Marijas inlägg nedanför och känner mig genast värdelös på att skriva. Fick inte det kreativa i mina fingrar som hon fick. Mina kliar bara av att spela musik. Vill också verka sjukt deep, kreativ osv men njae, det är inte riktigt min sida. Älskar hur jag och Marija är typ 2 helt olika personer fast ändå som tvillingar. Folk frågar mig fortfarande om jag och Marija glidit ifrån varandra? Vill ge alla som säger så en smäll på käften för fuck er :) NEJ. Jag och Marija hade innan denna sommar varit med varandra typ konstant varje dag i 4 år. Att vi inte varit med varandra konstant en sommar gör oss inte till mindre bra vänner. Tycker synd om sånna som tycker att man ALLTID måste vara med varandra för att vara bra kompisar. Om jag och Marija skulle vara ifrån varandra i 1 år (vilket jag inte skulle palla psykiskt, men om vi var tvingade) så skulle vi ALLTID veta var vi har varandra... alltså på exakt samma ställe som vi haft varandra alla dessa år. Precis right next to varandra. 
 
Blev ett litet deep inlägg ändå, men inte alls på samma kreativa nivå som Marija. Men blir bara så fruktansvärt irriterad.. 
 
Hur som helst så är det första gymnasie-skoldagen imorgon. Både glad över det och inte. Känns kul att få massa saker att göra och få träffa massa nya kompisar. Längtar dock inte lika mycket till att kliva upp tidigt och ha massa läxor att göra. MEN MEN, sånt är livet. Ska nu fixa mina naglar i min mjukisdress och skriva med Mattias lite som jag nyss lämnat efter 2 dagar hemma hos honom. Min fina. Saknar honom! Hejdå alla!
/ Freja
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0