IM SORI

ber om ursäkt för inlägget nedan,
det blev fel såklart, och mobilen skrev in hela inlägget i rubriksfältet.
åååh vad jobbigt.
/ F

Den här veckan har varit rent ut sagt HEMSK. Usch, har aldrig varit såhär stressad tror jag. Sjukt mycket skoljobb som nu är färdigt! Hell yes! Bara typ 3 veckor kvar nu då! Sov hos Marija igår. Vi såg nya twilight filmen som man helt enkelt måste se, nå så sjukt bra var den! Vi käkade ute och kollade på film hemma. Vaknade typ 3 imorse, migrän som tusan men nu ikväll ska jag bara mysa hemma och spela lol som en galning. Även dubstep musik spränger vårat hus just nu. love. Nästa vecka är det ju lan, och då blire gaming som bara fan! Känns bra! / F


GRATTIS NORA!

I söndags så bestämde jag, Roxana och Olivia att åka hem till Nora och överaska henne på sin födelsedag. Hon visste självklart inte om någonting, och när vi kom dit så stod hon där i pyjamas och allt. Haha! Vi hade med oss tårta och presenter och satt och fikade och pratade ett tag. Mysigt var det! 
 
Har skit mycket plugg att tänka på nu, så det blir glest med bloggning, som det varit på den senaste tiden, men snart kommer jag igång igen. Woopwoop!
// Freja

LOVE IS WORTH THE PAIN

Har skrivit en massa långa texter, läst igenom allt och insett hur invecklat det låter. Och sedan tagit bort, för att åter igen omformulera allt & skriva om det. Blir inte rätt, och jag vet inte hur jag ska skriva för att det ska bli det. Allt låter bara konstigt. Vill verkligen skriva, för att det alltid hjälper mig trassla ur massa problem och få mig att inse saker som jag inte brukar göra bara genom att tänka. Men nu går det liksom inte. 

Aja, meningslöst att försöka förklara nått jag inte ens själv vet om. Så har bestämt mig för att ta en lång bloggpaus, för har egentligen ingenting att skriva om, och hur intressant är det liksom? Dagarna går på repeat, och det är värdelöst att skriva om samma gamla grej hela tiden. Nöts ut, och blir ointressant till slut. Så för att ni inte ska lessna, och jag för den delen också, så tar jag en bloggpaus tills dess att jag har nått att skriva om. Vi hörs om 1-2 månader skulle jag tro, ta hand om er :* ♥ / MTHIS = LOVE

Världens allra bästa band. ♥ / M.
 DON'T FALL OVER

Hellååw
Mår allmänt bajs, vet inte varför men stör mig på i princip allt. Minsta lilla grej & jag känner för att bryta ihop typ. 
Ont i magen och kroppen likaså, tittat på xfactor som jag missade igår. Var på spa med tjejerna från ÄF och det var behövligt kan jag säga! Sjukt mys. Skönt att bara få slappna av ibland. Anywayz, ska träna idag och kanske en sväng förbi Bling om jag orkar ta mig ut i det mörka, trista vädret. Cya lejtero iaf, take care ♥

  
Stor saknad ♥
// M

STAND FOR SOMETHING, OR YOU'LL FALL FOR ANYTHING

Förlåt för usel blogg uppdatering. Vet inte riktigt vad Freja har för anledning,
men jag har på något sätt bara trängt bort bloggen ur tankarna. Har varken haft tid eller ork till bloggen.


I vilket fall,
Har fikat med fina vänner, ätit ute en hel del, skrattat, gått långt i kylan och frusit om händerna, somnat till The Script, firat Milica, busat & skrivit "grattis 42 år" på min 17 åriga systers födelsedagstårta, varit på basketmatch, tagit två sprutor, ätit glass i stora lass, tränat och en massa mer. Känns som tusen års sen jag bloggade? Var ju egentligen inte så länge sen. Men mycket har hänt under tiden iaf.
/ M


SOMETIMES WE HAVE NO CHOICE BUT TO WALK AWAY

Senaste tiden genom instagram;
@mgardasevic


SHUT UP & LET IT GO

HOLA AMIGOS!
Har två prov imorgon, vilket betyder att jag sitter här och slösar tid istället för att plugga. Men vad gör man inte för sina fanz? De man inte har vill säga... änywejz, bloggar imorgon eller dagen efter det eller nån annan dag, peeez ✌
/M


SUPERPLUGGISAR

Väntar på att Marija kommer hem till mig nu. Vi ska plugga tillsammans, vi har pretty much stuff to do! 
Kuligare att göra det med en kompis än att göra det själv.. Kände mig riktigt krasslig idag på skolan.. migrän och frös ihjäl. 
Btw så gick jag in på facebook nyss och såg det här. Ja, var trött och teodors arm var mjuk :c
Hejdååååis!
// F

PÅ G HEM ❤


3 NOVEMBER 2012

Hejhoppsan! Ska slänga mig i läxornas värld nu. Blir en kväll hemma medans alla är ute på fest. Känns ju kul. Fast jag lär ju prata i skype, tjocka godis, sakna Marija osv. Vill uuuuuuuut, inte vara hemma, men Marija är ju såklart borta så det blir inge kul :( jaja... pewp. Hejdå.
// Freja
 

YOU WON'T FEEL A THING

Har det riktigt gööött här i Dalarna.
Tiden går dock galet snabbt på nått sätt,
lovet är ju så gott som slut typ. Sad fejz


GODNATT

/F


RSS 2.0