KVARSITTNING

Kul att jag har kvarsittning nästa fredag <3 <3 <3 <3 <3 Fml...
Kom typ en kvart/tjugo minuter sent imorse. Otur som jag alltid, ALLTID har, så springer jag till bussen på morgonen. Man står där i 15 minuter, men ingen buss kommer. Som tur är så ringer Marija och gör en lite glad i alla fall. Mitt i vårat samtal kommer äntligen bussen. Men sjäälvklart, ska det byggas om på e4:an och vara världens trafik, så till och med sniglar kunde liksom... köra?...åka? snigla sig fram, eller vafan dom gör, förbi bussen... På navet missar jag självklart andra bussen. Jag  står där i tio minuter tills nästa buss kommer och kliver på den. Och självklart är min skåpnyckel borta och måste hämta upp min extra nyckel hos en lärare. KUL! Sån där otur har bara Freja...
Fast egentligen så har Marija typ lika mycket otur. Förra veckan kom hon försent av att hon hade halkat i en lerpöl påväg till skolan och var tvungen att gå hem igen och byta kläder. Och samma sak hände idag för henne igen..

Btw, Den här veckan har varit hemsk, pga skolan. Ska bli skönt att spendera hela helgen inklusive måndagen (studiedag) med my best buddie Marija. Thank god att hon finns :) Och justja, blir ni förvånad om jag säger att jag ska plugga? :)
Bild i repris? Men jag älskar den här bilden. Loveu Marija.
// Freja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0