TROLSKA SKOGEN

Idag åker vi till Krutberg där Frejas stuga håller hus (är svintrött och dör av garv pga det jag just skrev<3). Blir förmodligen ingen uppdatering därifrån då vi är in the middle of nowhere. Eller kanske inte ens i mitten. Var ligger Krutberg ens????

IAF. Det jag skulle blogga om egentligen var vad vi gjorde i lördags.
Frejas mamma och min mamma frågade om vi ville hänga med till Trolska skogen och utan tvekan sa vi ja. När vi kom dit så solade vi (det var typ minusgrader, skojar inte. Hackade tillomed tänder under den brutalaste perioden), fikade, tittade runt och bara chillade. Det våra föräldrar hade sagt att vi ska göra där är att se vad Milica jobbar med, men släppte av henne i typ skogarnas skog helt ensam på morgonen och sen stack vi åt ett helt annat håll så vi förstod inte riktigt från början vad som was going on. Vi åkte i vilket fall tillbaka dit senare på dagen och skulle alltså då gå runt i Trolska skogen.

Det var en massa ungar omkring oss så först tänkte vi wtf vad lame, vad gör vi ens här. Men sen fick vi en karta och en burk och där startade äventyret. Stjärnorna hade splittras och hamnat på jorden, så vårt uppdrag var att samla stjärnbitar för att sedan kunna ge det till tomten som skulle göra dom hela igen så att han kan sätta tillbaka dom. OCH DAMN VAD VI RULED OUR MISSION. Vi samlade ihop en jädra massa stjärnbitar och räddade dom från att bli stulna av troll. Det var verkligen ett jobb för oss kan jag säga! Dessutom fick vi träffa tomten in person så det var värt all blod, svett och tårar vi la ner på arbetet. 

/ Marija

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0