i'm restless, obsessed with the future

Famlar omkring i en känslomässig bergodalbana just nu. Lyssnar alldeles för mycket på Ed Sheeran och tänker mer än vad min hjärna klarar av att hantera. Är förvirrad och inte mig själv på sistonde. Allting känns så annorlunda och jag känner mig förändrad på något sätt. Det har gått över två månader sen jag senast satt uppe och hade ångest över ett prov, och hur sjukt det än låter så kanske saknar jag det lite. Långa nätter, svag bakgrundsmusik som man tappar bort sig i och för lite sömn.

Tycker egentligen inte om att skriva ut mina tankar så här på bloggen men bare with me. Älskar att skriva och brukade göra det så himla ofta förut. Men jag skriver inte längre på samma sätt som förut och under hela sommarlovet har jag bara stirrat på tomma blad. Ser fram emot att helt fullständigt låta mig själv inspireras av hösten. Har en klump i magen som vuxit till en ny och spännande känsla. Vet att allt kommer att förändras, men förändring är bra och absolut nödvändigt. 

Några fina bilder från den här sommaren. Att se The Script är ett minne jag alltid kommer att bära med mig. Har träffat Ellen två gånger efter ett helt år utan varandra, vilket var tusen gånger bättre än jag föreställt mig. Varit med underbara vänner och även fått en del nya. Saknat Freja ca. hela sommarlovet och varit orolig över att saker mellan oss har förändrats. Vilket det inte alls har, utan bara min hjärna som inbillar sig en massa idiotiska saker. Främst av allt har jag skrattat och inte tvingat mig själv att göra en massa saker bara för att jag inte ska slösa nån dag, utan även haft dagar då jag suttit hemma och glott på serier. En mycket mer lugn sommar än vad jag förväntat mig, men ändå väldigt bra. Ser inte alls fram emot vintern, men är supersäker på att en massa bra saker vilar framför mig. So long summer 13, and hello ett år av prestationsångest och långa nätter. /M

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0